Onderhoud aan de Noordersluis.

Tot en met 3 juli, met een uitloop tot 17 juli 2020, zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de Noordersluis. De tijden waarop de sluis werkzaam is zijn:
van 06:00 tot 09:00. Houd hier rekening mee als u een afspraak in wil plannen om de kade op te komen, of juist uit wil varen.

Meer informatie vind u op: 

Zomervakantie.

De werkplaats en het kantoor is dit jaar gesloten van 27 juli tot en met 9 augustus. Stallinghouders kunnen in die periode gewoon bij hun boot, net al in de avonden en weekenden.

Voor vragen en contact dat niet kan wachten tot 10 augustus, kan u een email sturen naar info@ypl.nl. De mailbox zal tussendoor gecontroleerd worden.

Vroegboekkorting

Ook dit jaar hebben wij weer de aanbieding om, extra voordelig, uw winterstalling te reserveren. 

Wees er op tijd bij, en reserveer op tijd de stalling van uw keuze. 

Corona

De Corona pandemie heeft voor iedereen gevolgen. Hieronder vind u de maatregelen die wij bij Yacht Painting & Jacht Service toepassen. Voor u zal er ook het nodige veranderd zijn. Wij proberen met u mee te denken en mogelijke oplossingen te bieden.

Consequenties

Door de beperkingen die wij allemaal ondervinden, zal er ook voor de pleziervaart, minder mogen dit vaarseizoen. Sluizen, bruggen en jachthavens zijn minder in bedrijf en veel faciliteiten zijn gesloten. Ook evenementen zijn afgelast. Dit levert voor veel booteigenaren problemen en ongemakken op.
Ook kampeerders lopen dit jaar tegen veel problemen op, campings blijven gesloten, veelal moet de caravan of camper opgehaald worden uit de winterstalling en is er thuis geen mogelijkheid voor stalling.

Mogelijkheden

Wij bieden dit jaar een verlengde stalling aan in de zomermaanden voor bestaande stallinghouders, maar natuurlijk, ook voor eigenaren die nu nog elders liggen. Stalling is mogelijk op ons buitenterrein en binnen in de stalling. 
Uiteraard zijn caravans, campers en andere voertuigen die u graag voor het seizoen binnen of buiten wil stallen van harte welkom. Mocht u nog vragen of suggesties hebben dan horen wij die graag.

Master Yacht Care

De totaal oplossing voor het reinigen van uw yacht op een duurzame en milieubesparende manier!


Master Yacht Care masteryachtcare

Productbeschrijving

Supportmaster

Created with Sketch.

Is een hoog geconcentreerde multi-reiniger voor streeploos reinigen van binnen en buiten kant van uw jacht. Geschikt om wandbekleding, kunststof, meubels, tafelmeubilair,

keukenkastjes, inductieplaat, rvs-kookplaat, toilette, douche, alle verdere sanitair en interieur.

Interieurmaster

Created with Sketch.

InterieurMaster gebruikt u voor het verwijderen van vlekken op kunststof, bekleding, karpetten en vloerbedekking. InterieurMaster is tevens te gebruiken op vele soortenkunststoffen, wandbekleding, kleding en woningtextiel, lopers, vaste vloerbedekking,karpetten, stuurstoel, lederen bekleding.


Brightmaster

Created with Sketch.

Brightmaster is voor het streeploos reinigen van de complete cockpit, waaronder ramen, spiegels en andere gladde oppervlakken.


Deckmaster

Created with Sketch.

Is een kleurloze organische snelreiniger voor gelakte en ongelakte oppervlakten, een sterke alkalische ontvetter voor het reinigen van alle scheepsdekken, die geschilderd/gelakt zijn, flexiteekdek, teakdek, epoxydek en alle soorten hardhout, ijzeren en kunststof oppervlakten.

.

Binnenstalling vorstvrij 2019 - 2020


In de geïsoleerde hal hebben wij nog plaats voor een aantal boten.
Wacht niet te lang met aanmelden als u verzekerd wil zijn van een vorstvrij verblijf.


winterstalling boot lelystad binnen overdekt vorstvrij

Nieuwsbrief

Als u onze laatste nieuwsbrief niet heeft ontvangen staat hij klaar als .PDF.

Winkel


Bij de receptie hebben wij een uitgebreid assortiment lakken, verf, plamuur, kwasten rollers etc. Desgewenst kunnen wij elke denkbare kleur voor u bestellen als u in 1 van de vele kleurwaaiers en stalenkaarten toch niet precies heeft kunnen vinden wat u zocht.
Yacht Paining Lelystad is dealer van De IJssel.
Loop gerust even binnen om een kijkje te nemen.


Receptie winkel De IJssel double coat DC
verwarmde stalling

Ondanks het mooie vaarseizoen komt ook dit jaar de winter er weer aan. Graag wijzen wij u op onze stalling mogelijkheden.

Winterstalling korting

Ook dit jaar hanteren wij weer een vroegboekkorting.
Zorg dat u op tijd bent om verzekerd te zijn van winterstalling, bovendien voor een gunstige prijs!

Onderhoud

Onderhoud aan uw boot heeft niet alleen bij u de voorkeur. Laat ons op tijd weten welke werkzaamheden u graag gedaan wil hebben zodat u niet in het vaarseizoen op de kade staat.