Stormschade. 

De extreme weersomstandigheden hebben voor veel schade gezorgd aan schepen. Via het schadeformulier vraagt u snel een schaderapport aan en laat u snel en vakkundig de schade herstellen bij Yacht painting Lelystad. 
Alhoewel het  buiten nog flink waait, staat het voorjaar al voor de deur. Maak zo snel mogelijk een afspraak, zodat wij de schade kunnen herstellen, voor het vaarseizoen begint.

Vraag direct om een schaderapportage bij Yacht Painting Lelystad.

Diensten

Winterstalling

Winterstalling

Winterstalling van uw schip bij Jacht Service Lelystad kan zowel buiten als binnen (verwarmd of geïsoleerd).

 

Jacht Service Lelystad beschikt over kwalitatief hoogwaardige en robuuste bokken om uw zeil- of motorjacht zorgvuldig te stallen. Schepen tot 20 ton kunnen met onze portaalkraan zorgvuldig worden gehesen en op een hoogwaardige stevige bok worden geplaatst.

Voor de winterstalling van uw schip beschikt Jacht Service Lelystad over goed beveiligde terreinen en gebouwen. Zeiljachten met een staande of gestreken mast kunnen buiten worden gestald. Prijzen winterstalling

Heeft u net als andere klanten een goede ervaring bij ons opgedaan? Boek dan gelijk een stalling voor volgend jaar. Bij boeken vóór september, krijgt u een aantrekkelijke korting.


Kortverblijf zomer hellingbeurt

Zomerstalling

Voor zomerstalling van uw schip biedt onze jachtwerf verschillende mogelijkheden.

 Schepen tot 20 ton kunnen met onze portaalkraan zorgvuldig worden gehesen en op een hoogwaardige stevige bok worden geplaatst.

Deze zomer kunt u gebruik maken van de aantrekkelijke zomer tarieven. Va.€215  voor 4 weken aan de kant, inclusief afspuiten en op de bok. Het aanvraagformulier vindt u hier

 

Het terrein van Jacht Service Lelystad is goed beveiligd en desgewenst kunt u tegen borg, een sleutel ontvangen.

 

 Zeiljachten met een staande of gestreken mast kunnen buiten worden gestald. 
Hellingbeurt hijsen

Helling-beurt

 Bij JSL kunnnen we schepen tot 20 ton met onze portaalkraan zorgvuldig hijsen en desgewenst op bokken plaatsen of op een vrachtwagen.

Ligplaatsen ligplaats kade

Ligplaats

 Bij JSL kunnnen we schepen tot 20 ton met onze portaalkraan zorgvuldig hijsen en desgewenst op bokken plaatsen of op een vrachtwagen.

Algemene informatie.

Uw boot is altijd toegankelijk voor u.

24 uur per dag toegang

Het buitenterrein is altijd toegankelijk voor u als u een stallingsplek heeft bij ons. Tegen betaling van €10,00 borg heeft u de beschikking van een sleutel voor het doorloop hek. Deze sleutel kan u afhalen bij de receptie.

Als u binnenstalling heeft krijgt u door middel van een App met een persoonlijke code, de digitale sleutel van de toegangsdeur van de hal waar u stalling heeft. Uw telefoon zal wel moeten beschikken over een Bluetooth verbinding.

Hulp nodig?

Medewerkers kennis

Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van raad als u het, tijdens het klussen aan uw boot, zelf even niet meer weet. 
Vraag gerust om advies, wij denken graag met u mee.

Materialen op het terrein

Kruiwagen transportwagen auto

Er staan groene transport karren voor u klaar zodat u veel spullen van en naar uw boot kan vervoeren. 
Ladders, gereedschappen en elektra kabels etc. die geen eigendom van u zijn, mogen niet gebruikt/geleend worden. Als u twijfelt, vraag altijd één van onze medewerkers. 

Winkel

Winkel De IJssel Primocon Epifanes

Bij de receptie hebben wij een uitgebreid assortiment lakken, verf, plamuur, kwasten rollers etc. Desgewenst kunnen wij elke denkbare kleur voor u bestellen als u in 1 van de vele kleurwaaiers en stalenkaarten toch niet precies heeft kunnen vinden wat u zocht.
Loop gerust even binnen om een kijkje te nemen.