Stormschade. 

De extreme weersomstandigheden hebben voor veel schade gezorgd aan schepen. Via het schadeformulier vraagt u snel een schaderapport aan en laat u snel en vakkundig de schade herstellen bij Yacht painting Lelystad. 
Alhoewel het  buiten nog flink waait, staat het voorjaar al voor de deur. Maak zo snel mogelijk een afspraak, zodat wij de schade kunnen herstellen, voor het vaarseizoen begint.

Vraag direct om een schaderapportage bij Yacht Painting Lelystad.

Winterklaar?

Als het vaarseizoen voorbij is, wordt het tijd om uw boot voor te bereiden op de komst van de winter. Hier komt nogal wat bij kijken maar toch is het zeer belangrijk om hiertegen maatregelen te treffen. Een boot kan bij matig- of slecht onderhoud namelijk snel in verval raken. Zorg er dus voor dat uw boot goed wordt voorbereid op de wintermaanden, want bij goed en regelmatig onderhoud heeft u nog jarenlang zorgeloos vaarplezier van uw boot! Onder het winterklaar maken van uw boot verstaan wij het volgende: motor, drinkwatersysteem,  boiler, toilet en eventueel generator en airco vorstvrij. Heeft u een vuilwatertank, die u door ons vorstvrij wilt laten maken, dan moet u deze leeg achterlaten. Het leeg achterlaten van tanks werkt kostenbesparend. Tank altijd wel de brandstof af in verband met condens.

winterklaar schip boot antivries motor leiding drinkwater vorst
Schade herstellen vullen epoxi plamuren schuren boeg kiel schip boot jacht

Herstellen van schade maar ook al het onderhoud.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker met een boot. Het overkomt ons allemaal en het kan het plezier enorm bederven. Gelukkig hebben wij voor alle schades een professionele oplossing. Wacht niet langer, vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een adviesgesprek.
Naast herstelwerkzaamheden bieden wij ook een compleet onderhoud programma, zowel voor het exterieur en interieur, als ook het mechanische en elektronische onderhoud en vernieuwing.