Yacht Painting & Jacht Service Lelystad winterstalling binnen buiten verwarmd

Winterstalling

Winterstalling van uw schip bij Jacht Service Lelystad kan zowel buiten als binnen* (verwarmd of geïsoleerd). 

 

Jacht Service Lelystad beschikt over kwalitatief hoogwaardige en robuuste bokken om uw zeil- of motorjacht zorgvuldig te stallen. Schepen tot 20 ton kunnen met onze portaalkraan zorgvuldig worden gehesen en op een hoogwaardige stevige bok worden geplaatst.

Voor de winterstalling van uw schip beschikt Jacht Service Lelystad over goed beveiligde terreinen en gebouwen. Zeiljachten met een staande of gestreken mast kunnen buiten worden gestald. Prijzen winterstalling

Heeft u net als andere klanten een goede ervaring bij ons opgedaan? Boek dan gelijk een stalling voor volgend jaar. Bij boeken vóór september, krijgt u een aantrekkelijke korting.

Het terrein van Jacht Service Lelystad is goed beveiligd en desgewenst kunt u tegen borg, een sleutel ontvangen. Als u gebruikt maakt van de binnenstalling, krijgt u van ons een digitale-toegang door middel van een telefoon-app. Hiermee heeft u 7 dagen in de week, 24 uur per dag, toegang tot uw boot.


Yacht Painting & Jacht Service Lelystad Zomerstalling Kortverblijf

Zomerstalling

Voor zomerstalling van uw schip biedt onze jachtwerf verschillende mogelijkheden.

 Schepen tot 20 ton kunnen met onze portaalkraan zorgvuldig worden gehesen en op een hoogwaardige stevige bok worden geplaatst.

Deze zomer kunt u gebruik maken van de aantrekkelijke zomertarieven. Va. €215,00 voor 4 weken aan de kant, inclusief afspuiten en op de bok. Het aanvraagformulier vindt u hier .

 

Het terrein van Jacht Service Lelystad is goed beveiligd en desgewenst kunt u tegen betaling van de borg, een sleutel ontvangen.

 

 Zeiljachten met een staande of gestreken mast kunnen buiten worden gestald. 
Alle prijzen zijn inclusief hijsen, afspuiten en op-bokken.


Kon gerust, vrijblijvend een kijkje nemen op het terrein.