Winterstalling

Winterstalling van uw schip bij Jacht Service Lelystad kan zowel buiten of binnen, zelfs geïsoleerd en verwarmd!

 

Schepen tot 20 ton kunnen met onze portaalkraan worden gehesen en op een bok worden geplaatst. Zeiljachten met een staande of gestreken mast kunnen buiten worden gestald.

Heeft u net als andere klanten een goede ervaring bij ons opgedaan? Boek dan gelijk een stalling voor volgend jaar. Bij boeken vóór september, krijgt u een aantrekkelijke korting.


Het terrein van Jacht Service Lelystad goed beveiligd en desgewenst kunt u tegen borg, een sleutel ontvangen. Als u gebruikt maakt van de binnenstalling, krijgt u van ons een digitale-toegang door middel van een app. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw boot!

Zomerstalling

Voor zomerstalling van uw schip biedt onze jachtwerf verschillende mogelijkheden.

 
Schepen tot 20 ton kunnen met onze portaalkraan zorgvuldig worden gehesen en op een bok worden geplaatst. Zeiljachten met een staande of gestreken mast kunnen buiten worden gestald. 


Deze zomer kunt u gebruik maken van de aantrekkelijke zomertarieven. Va. €215,00 voor 4 weken aan de kant, inclusief afspuiten en op de bok.

 

Het terrein van Jacht Service Lelystad is goed beveiligd en desgewenst kunt u tegen betaling van de borg, een sleutel ontvangen.

 
Alle prijzen zijn inclusief hijsen, afspuiten en op-bokken.